HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Új magyar horror képregény borzongatja meg a geek néplelket – Budapest Comic Conon jelenik meg az Alice

„A pokol üres, mert minden ördög a felszínen van” – így hangoznak Shakespeare mester szavai. Fertő City lakói pedig saját bőrükön érzik a mondást. Az utcákat ellepték a szörnyek és egyéb válogatott természetfelettik, és csak egy magánszimatnő vethet véget ennek a helyzetnek. De nem csak a szörnyek jelentik az egyetlen problémát Alice számára. Nézd meg Bose Marko horror képregényének, az Alice első oldalait a Roboraptoron!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Robert Marko Bøse 10-15 éve dolgozik grafikusként, de a képregény rajzolás hobbiként mindig vele maradt. Az Alice először saját szórakoztatásra készült karakterek tervezésével indult, majd idővel önálló történetbe rendeződtek. A képregény főhőse Alice, aki Fertő City utcáit rója. A várost elözönlötték a természet feletti és életellenes lények. Először csak az éjszaka nyugalmát zavarták meg, de most már nappal sem lehet nyugta tőle senkinek. A jelenség mögött egy titkos rend állhat. Alice-nek háttérbe kell szorítania saját démonait, hogy másokéval vegye fel a harcot. A világ védelme és a többi.

Első vázlatait 2022-ben kezdte feltölteni Facebook-oldalára, a projekt előrehaladtával pedig az első borítók is nap világot láttak.

A Roboraptoron pedig megnézhetitek a júniusban érkező első füzet kezdő oldalait.

A lenti képre kattintva válik lapozható az Alice képregény teasere:

HIRDETÉS

A képregény nyomtatott, irkatűzött formátumban, 169mm x 255mm (6.6″ x 10″) méretben jelenik meg. A füzetet az alkotó webshopjából rendelhetitek elő 4 támogatói csomagként.

Az Alice 2023 június 10 és 11. között tartandó Budapest Comic Conon jelenik meg.