Hírek

A Unicorn Warriors Eternal olyan őrült menőn néz ki, ahogyan azt Genndy Tartakovsky ígérte

A Primal és a Szamuráj Jack rajongóinak ünnep a mai nap: megérkezett Genndy Tartakovsky új animációs sorozatának a trailere és premierdátuma.

Genndy Tartakovsky legújabb animációs sorozata, a Unicorn Warriors Eternal a Cartoon Network Studio készítette.

Dupla epizóddal indul május 4-én fog az Adult Swimen, másnap pedig az HBO Maxo.

Utána hetente érkeznek az új részek. Magyarországi premierről egyelőre nincs hírünk.

A Szamuráj Jack és a Primal alkotója egy, az elmúlt évekből jól ismert témában alkot: ősi istenek tinédzserek testében reinkarnálódnak. A különböző vallások istenei visszatérnek, hogy még egyszer megmentsék a világot, csak az a fránya pubertáskor ne akadályozná ezt. Az alkotók egy felnőtteknek is élvezetes steampunk fantasy akciókalandot ígérnek kreatív látványvilággal.

A széria a Cartoon Networknél töltött éveim legelején, 20 évvel ezelőtt kezdődött. Minden projekt, amin akkor dolgoztunk – Dexter laboratóriuma, Szamuráj Jack és Szimbonikus titán – egy gyakorlóterepnek érződik csak, ami felkészített minket erre a rajzfilmre. Ennyi időbe telt, mire végre sikerült megcsinálni egy olyan sorozatot, mint az Unicorn: Warriors Eternal.

-mondta rajzfilmről a rendező, Genndy Tartakovsky.

Plakát:

A karakterdesign ismerős lehet, hiszen az a Stephen DeStefano felel érte, aki a Primal szereplőit is megtervezte. A zenéért Tyler Bates (A galaxis őrzői) és Joanne Higginbottom (Primal, Szamuráj Jack) felelt. A főszereplőket Hazel Doupe (Melinda), Tom Milligan(Edred) és Demari Hunte (Seng) szinkronizálja.

Unicorn: Warriors Eternal előzetes:

Warner Bros.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!