HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Július végén érkezik Genndy Tartakovsky rajzfilmjének új évada az HBO Maxra

Az eredetileg az Adult Swimre készült animációs sorozat az HBO Maxra érkezik júliusban, rögtön új részekkel is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

2019 októberében startolt Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Szamuráj Jack, Pindúr Pandúrok) ígéretes, felnőtteket célzó rajzfilmsorozata, a Primal. Két évvel az Adult Swim premier után hazánkba is eljutott júniusban a rajzfilm, mégpedig az HBO Max jóvoltából.

A magyar keresztségben Ősemberré lett Primal főhőse egy barlanglakó az evolúció hajnalán, és egy dinoszaurusz a kihalás szélén. Egy tragédia összeköti őket, és ebben az erőszakos, ősi világban valószínűtlen kötelékük válik a túlélés egyetlen reményévé. A 2. évad július 21-én érkezik az Adult Swimhez.

Július 24-én pedig az HBO Maxon kezdhetjük a 2. évadot! Ráadásul dupla epizóddal.

A sorozat nagy kritikai elismerésnek örvend: kritikusai egybehangóan szerették és 5 Emmy-díj jelölést zsebelt be. Zenéjét Tyler Bates szerezte, akinek a munkásságát jól ismerhetjük a John Wick filmekből, a Rob Zombie’s Halloweenből vagy a Zach Snyder-féle A holtak hajnalából.

HIRDETÉS

De beszéljen helyettünk az 1. évad előzetese:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.