HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Wes Anderson az Aszteroid városba, a leggeekebb helyre repít legújabb filmjében

2023 különleges év, hiszen nem egy, hanem két Wes Anderson film is bemutatkozik. Egyikük nem is olyan soká. Asteroid City előzetes érkezett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Wes Anderson a Netflixnek is forgatott egy Roald Dahl adaptációt a The ​Wonderful Story of Henry Sugar c. könyvből, ám emellett egy másik filmje is érkezik  a mozikba. Az Asteroid City az 1950-es évekbe vetít egy fergeteges romantikus történetbe. Anderson történetileg – a Holdfény királyság óta először – visszatér az észak-amerikai kontinensre, azon belül is egy fiktív sivatagi városba. Itt tartják a fiatal csillagvizsgálók találkozóját, amelyet egy váratlan, a világ sorsát megpecsételő esemény zavar meg.

Asteroid City előzetes:

Ahogyan azt a tegnapi poszterról ki lehetett silabizálni, Anderson filmjét ezúttal is fantasztikus színész gárda erősíti: többek között Jason Schwartzmann, Tilda Swinton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Tony Revolori, Edward Norton, Jeffrey Wright és Jeff Goldblum. Várható még a filmben Scarlett Johansson, Bryan Cranston,  Liev Schreiber, Margot Robbie, Tom Hanks, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau és Jake Ryan.

HIRDETÉS

Az Astreiod City június 15-én érkezik a mozikba.