Hírek

Vagány taktikai videojáték érkezik a Netflixre

Újdonságokkal és újratervezett kezelőfelülettel jön a Netflixen keresztül okoskészülékekre az Into the Breach, egy kiváló sci-fi taktikai játék.

Július 19-tól lesz elérhető a Netflix előfizetők számára az Into the Breach, egy körökre osztott sci-fi taktikai játék. Az FTL: Faster Than Lightot is fejlesztő Subset Games újratervezett érintőképernyős kezelőfelületet ígér az így már Androidon és iOS-en is játszható alkotáshoz, valamint az aznap befutó “Advance Update” összes tartalmát.

Utóbbi gyakorlatilag minden részét bővíti a kalandnak: új gépeket és fegyvereket, több ellenséget, főgonoszt és küldetést, új pilótákat és képességeket és egy még magasabb nehézségi fokozatot ígér.

A Netflix további game híreiről nemrég itt írtunk:

Dragon Age sorozat és az előfizetéssel nyomható kalandok a Netflix Geeked Week péntekén

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×