HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Dragon Age sorozat és az előfizetéssel nyomható kalandok a Netflix Geeked Week péntekén

A Netflix Geeked Week utolsó napja a videojátékokról szólt, legyen szó népszerű kalandokról, amiket sorozattá adaptáltak, vagy netflixes kedvencekről, amiket interaktivvá tettek. Sőt, külsős cégek kalandjai és egyéb érdekességek is jönnek az előfizetők számára. Nézni- és játszanivalókban dúskálhatunk.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Néznivalók

Dragon Age: Absolution

A Dragon Age videojáték különálló sorozatot kap Dragon Age: Absolution címmel. Egy új játék még arrébb van, így a rajongók számára bizonyára izgalmas fejlemény, hogy ilyen formában is kibontják kedvenc világukat. A sztori Thedas legrégebb óta létező emberi nemzetében játszódik, Tevinterben, ahol egy varázserőt birtokló kormány uralkodik – és állítólag pont itt játszódik majd a Dragon Age: Dreadwolf is. A tervek szerint idén decemberben kerül fel a Netflixre.

Tekken: Bloodline

Maga Katsuhiro Harada, a Tekken franchise feje mutatta be a Tekken: Bloodline új előzetesét. Jin Kazama tehetetlen volt, amikor egy szörnyű gonosz jelent meg hirtelen és pusztított el mindent, ami számára fontos. Dühös magára és a világra, és felesküdött a bosszúra, ehhez pedig abszolút hatalmat akar szerezni – küldetése pedig a Vasököl Királya bajnoksághoz vezeti el. A tervek szerint idén debütál a streamingplatformon.

HIRDETÉS

The Cuphead Show!

Visszatér augusztus 19-én a The Cuphead Show! (Csészefej és Bögrearc) is, ami kibővíti a két csirkefogó főhős történetét és behozza Ms. Chalice-t is, aki egyébként a játék június végén befutó kiegészítőjének sztárja.

DOTA: Dragon’s Blood

Visszatér augusztus 11-én a DOTA: Dragon’s Blood (DOTA: A sárkány vére) harmadik évadra – vagy könyvre – is, és Davion a sárkánylovag és szövetségeseinek történetét meséli el, miközben sárkányokra vadásznak.

Sonic Prime

Láthattuk mozgásban Sonic, a sündisznó új 3D-s animációs sorozatát, ahol a főhős mindenféle eszement kalandba keveredik. A rajongók számára ismerős Big the Cat és kis cimbije, Froggy is felbukkantak a Sonic Prime ízelítőjében. A tervek szerint idén kezd el száguldozni.

Castlevania: Nocturne

A legnagyobb durrantás volt talán, hogy készül a Castlevania: Nocturne, a korábbi Castlevania – Démonkastély anime folytatása. A főhősök ezúttal Richter Belmont – Sypha és Trevor leszármazottja – és Maria Renard, akik a francia forradalomban veszik fel a küzdelmet a gonosz erőivel.

Játszanivalók

Több mobilos játék is készül a Netflix saját szellemi tulajdonai alapján, viszont érkeznek egyedi alkotások és már meglévő mókák portjai.

Shadow and Bone: Destinies

Egy szerepjáték a népszerű Árnyék és csont világában.

Too Hot To Handle

Egy randiszimulátor az Ellenálhatatlan kísértés című reality show alapján.

La Casa de Papel

Egy kalandjáték, ami kitágítja a világsikerű A nagy pénzrablásból ismerhető maszkos tolvajok univerzumát.

The Queen’s Gambit Chess

Egy egyedül és másokkal játszható, speciális kihívásokkal fűszerezett sakkjáték A vezércsel világában, ismerős arcokkal és helyszínekkel.

Wild Things Animal Adventures

Egy logikai kihívásokat kínál és lágy építgetést.

Lucky Luna

Egy oldalnézetes platformer, amit egy japán népmese ihletett meg.

Desta: The Memories Between

Egy stratégiai roguelite érdekesség, amiben labdázva kell feloldani a főhősben rejlő feszültséget.

Spiritfarer

Egy bájos és meglepően melankolikus kaland, ahol lelkeket kell átkalauzolni a túlvilágra, miközben hajónkat építgetjük és alakítgatjuk nekik kedvező módon.

Raji: An Ancient Epic

Egy akció-kaland, amit India mítológiája és kultúrája ihletett.

Reigns: Three Kingdoms

Stratégiai móka, amiben a Tinder jobbra vagy balra húzós mechanikájával kell uralni egy királyságot és megoldani a dilemmákat – ezúttal középkori kínai közegben. Ezt, illetve a következő két alkotást a vagány Devolver Digital adja ki.

Terra Nil

Ökotudatos stratégiai játék, amiben helyre kell állítani a természet egyensúlyát.

Poinpy

Már most elérhető móka, amiben egy masszív kék cicát kell etetni, miközben előtte ugrálva kerüljük ki az akadályokat és gyűjtünk neki tápanyagot.

A fentieken túl egy összevágás hívta fel a figyelmet arra, hogy az alábbi kalandok érkeznek a Netflixre még idén:

  • Mahjong Solitaire
  • Immortality
  • Before Your Eyes
  • Nailed It! Baking Bash
  • Hello Kitty Happiness Parade
  • Oxenfree
  • Kentucky Route Zero