HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett a Stranger Things-pótlék július utánra: első képek a Paper Girls sorozatból

Az Amazon alaposan felkészült, hogy megfelelő választ adjon a Stranger Thingsre. Megérkeztek az első képek a Paper Girls sorozatból. A hangulat a képregényhez méltó. Július 29-én pedig a sorozat is startol.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

2019-ben írta meg a Deadline, hogy az Amazonnál készül a Paper Girls  sorozat adaptációja. A showrunner a Toy Story 4 társszerzője, Stephany Folsom lesz, továbbá Brian Vaughan és Cliff Chiang is közreműködik a munkálatokban, mint executive producerek.

Brian Vaughan (Saga) és Cliff Chiang (Catwoman) közös képregénye négy tinédzserlányról szól, akik nyári munkaként újságot hordanak ki a városban. Egy nap azonban felfedezik, idegenek zavarják meg otthonuk nyugalmát. A képregény 2015-ös indulása ót Paper Girls-t 6 kötetnél jár, tavaly pedig magyarul is megjelent a Ciceró Kiadó gondozásában. Sokszor nevezik a sztorit mint egy „Stranger Things, csak lányokkal” sztorinak, és a körítést tekintve – kisváros, bicikli, 80-as évek, furcsa sci-fis jelenségek -, nem is csoda. Ám ennél sokkal többet tud a történet.

A képregényről bővebben itt írtunk anno:

Az Újságoslányok élete nemcsak a temporális háború miatt keserves

HIRDETÉS

Az Entertainment Weekly értesülései szerint most júniusban érkezik az Amazon Prime Videóra a sorozatadaptáció. A főszerepben Sofia Rosinsky mint Mac Coyle, Camryn Jones lesz Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet játsza Erin Tienget, és Fina Strazza pedig  K.J. Brandmant, továbbá Ali Wong is feltűnik, mint a felnőtt Erin.

A sorozat dátuma pedig egyre közelebb van. Tavasz közepén érkezett egy rövid teaser a főszereplő lányokról,

most pedig az Entertainment Weekly bemutatta a legelső képeket is:

Július 29-ig pedig kapcsoljatok az Amazon Prime-ra, ugyanis akkor startol a Paper Girls sorozat.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.