Hírek

Szeplőtelen Jane és Shazam is benne lesznek az új Kémkölykökben

Zachary Levi és Gina Rodriguez alakítják majd a szülőket a következő Kémkölykök filmben, de a gyerekek is megvannak már.

A Deadline értesülései szerint Robert Rodriguez megtalálta azokat a színészeket, akik a Netflix, a Skydance és a Spyglass Kémkölykök rebootjában alakítják majd a családot: Gina Rodriguez (Szeplőtelen Jane, Ébrenlét), Zachary Levi (Shazam!Chuck), Everly Carganilla (Az afterparti) és az újonc Connor Esterson lesznek a főszereplők. Az új film írója, rendezője és producere is Rodriguez lesz, aki a 2020-as Mindenkiből lehet hős után ismét családi kalanddal készül a streamingplatformra. 2011 óta most először lesz új Kémkölykök.

A történet szerint pedig a világ legnagyobb titkosügynökeinek gyerekei akaratlanul segítenek egy játékfejlesztőnek a világra szabadítani egy minden technológiát irányító vírust, ezért a fiataloknak is kémnek kell állniuk, hogy megmentsék szüleiket és a bolygót.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×