HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Junji Ito, Kid Cudi, humor és anime a Netflix Geeked Weeked animációs napján

A szerdai nap szinte kizárólag az animációról szólt a Netflix Geeked Weeken, mi pedig összeszedtünk minden különlegességet az eseményről!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Masters of the Universe: Revolution

Eternia visszavárja a rajongókat, ugyanis készül a A világ ura: Kinyilatkoztatás folytatása Revolution, azaz „forradalom” alcímmel. A 80-as években indult franchise feltámasztásának új szakasza ott folytatja He-Man/A Lovag kalandját, ahol véget ért az előző évadban.

A sárkányherceg

Több év után folytatódik A sárkányherceg, és egyre nagyobb kihívások elé állnak Xadia hősei, miközben a rejtélyes Aavaros kerül fókuszba. A negyedik évad kapott egy kis ízelítőt, így hangolódhatnak a rajongók.

HIRDETÉS

Arcane: Bridging the Rift

Óriásit durrantott a tavaly novemberben debütáló Arcane, nem kis részben kiváló animációja miatt. A YouTube-ra hamarosan felkerülő Arcane: Bridging the Rift egy doksi arról, hogy miként készült ez a fenomenális történet. Ezen túl most már a sorozatból is be lehet állítani profilikonokat (lásd fent). Az Arcane-t amúgy nagyon szerettük – sőt, 2021-es év egyik legjobbjának tartottuk.

Entergalactic

Izgalmasnak ígérkezik Kid Cudi rapper-énekes Entergalactic című animációs-szerelmi története, aminek alapja a következő albumja. A szereplőgárda sem lesz gyenge, ugyanis Timothée Chalamet, Vanessa Hudgens, Macaulay Culkin és Ty Dolla $ign kölcsönzik hangjaikat a karaktereknek – többek között.

Love, Death & Robots

Love, Death & Robots harmadik évada is bőven sorakoztatott fel egyedi képi világú és megvalósítású alkotásokat. Már-már kellemetlenül realisztikus volt a Jibaro, amiben egy süket-néma lovag csap össze egy szirénnel. A Netflix egy új videóban pedig most elmeséli, hogyan született Alberto Mielgo különlegessége.

Farzar

Szigorúan felnőtteknek ajánlott a Paradise rendőrei és a Brickleberry alkotóinak új sci-fi-vígjátéka, a Farzar. A sorozatban a „S.H.A.T.” csapat tagjai kimerészkednek bura alatti emberi városukból, hogy gonosz földönkívüliekkel csapjanak össze, akik megölni és/vagy -enni akarják őket. Persze hamar kiderül, hogy nem minden az, mint aminek látszik.

exception

Egy fejlett 3D-s nyomtatóval merészkedik az emberiség egy új bolygóra az exceptionben, azonban ugyanez a technológia ellenük is fordulhat. Különleges képi világot ígér ez a űrhorror, aminek karaktereit a Final Fantasy játékok ikonikus dizájnjait készítő Yoshitaka Amano tervezte.

Moonrise

Vagány posztert kapott a Moonrise, amit a Vinland Saga és az Attack on Titan mögött űlló Wit Studio animál. Az anime sorozat futurisztikus világában az emberek a Földön és a Holdon is élnek. A főhős egy holdbéli lázadók elleni sereg tagjaként indul, de megtudja, hogy egykori legjobb barátja most már az ellensége.

The Seven Deadly Sins: The Grudge of Edinburgh

A The Seven Deadly Sins: The Grudge of Edinburgh egy kétrészes film, ami A hét főbűnös történetét folytatja. Alapja egy spin-off sztori Nakaba Suzukitól, ami Meliodas fia, Tristan útját meséli el, aki próbálja feloldani és irányítani a szüleitől örökölt erejét.

Konspirációs korporáció

Új évaddal folytatódik a Konspirációs korporáció, Shion Takeuchi animációs szatírája, ahol az összeesküvés elméletk igaziak, és egy árnyékkormány manipulálja az Egyesült Államokat. A főszereplők ezen a szervezeten belül dolgoznak gyíkemberek, egy delfin hibrid és egy az üreges Földből érkezett gombalény társaságában.

Uncle From Another World

Az azonos című manga alapján jön az Uncle From Another World, egy anime egy fiatal férfiról, akinek a nagybátyja 17 év után úgy ébred fel egy kómából, hogy varázsereje van – és imádja a videojátékokat.

Kong: Koponya-sziget

A Kong: Koponya-sziget alapján készít animációs sorozatot a Castlevania-adaptációért is felelős Powerhouse Animation. A történetben hajótörött karakterek próbálnak elmenekülni a veszélyes, símadó szigetről, ami prehisztórikus, masszív szörnyeknek ad otthont – köztük King Kongnak is.

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre

Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre címmen készít a Netflix animét magával a mangahorror nagy mesterével. 2023-ban érkezik majd, de egyelőre csak egy videó van Junjiról, amiben munkásságáról beszél.

Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk 2077 című videojáték világát tágítja majd szeptemberben Cyberpunk: Edgerunners, ami egy kis ízelítőt is kapott egy új poszter és egy „így készült” kíséretében.

Teaser:

Jelenet: