Hírek

Olyan a szaga, mint a halálnak – Megérkezett a Hellboy Crooked Man előzetes

Hellboy mozifilmet harmadjára is megpróbálják rebootolni – tudjuk tavaly óta. A most befutott első előzetesből pedig le is vonatjuk a következtetést, hogy van-e okunk várni ezt a próbálkozást.

2023-ban derült ki, hogy a 2019-es Hellboy film csúfos bukása ellenére nem mondtak le a vörös fickóról – The Crooked Man címmel készül új, Jack Kesy főszereplésével Hellboy film.

Brian Taylor filmjében A sanda ember (The Crooked Man) c. 2008-as képregényt fogja feldolgozni, amelyet itthon A gonosz két arca c. gyűjteményes kötetben pótolhattok be a premierig. A történetben Hellboy és egy BPRD ügynök az Appalache-hegységhez tartanak, ahol egy elhagyatott falut boszorkányok háborgatnak. A forgatókönyvet maga Hellboy atyja, Mike Mignola és Christopher Golden – aki korábbi Hellboy képregényeken dolgozott együtt Mignola – jegyzi.

Hosszú csend után megérkezett a Hellboy: The Crooked Man első előzetese:

További főszereplők: Jefferson White (Yellowstone) mint Tom Ferrel, Leah McNamara mint Effie Kolb, Joseph Marcell mint Reverend Watts, Hannah Margetson mint Cora Fisher és Martin Bassindale a Sanda ember szerepében.

Bár az előzetes nem árult el pontos premierdátumot, de a film mögött álló Millenium Media tervei szerint

a The Crooked Man még idén, 2024-ben érkezhet a mozikba.

Forrás: Entertainment Weekly

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×