Hírek

Jack Kesy bújik Hellboy vörös bőrébe a következő filmben

Csak múlt héten derült ki, hogy forog egy új Hellboy film, de már meg is van a következő színész, aki a vörös okkult nyomozó bőrébe bújik – írta meg az Empire filmes magazin.

Brian Taylor rendezésében készülő Hellboy film főszereplője

Jack Kesy lesz.

Kesy egy rövid szerep erejéig a Deadpool 2-ből lehet ismerős (Black Tom Cassidy), továbbá a 12 katonából, a Bűntudat nélkülből, továbbá olyan tévésorozatokból, mint A kór vagy a Karmok.

Nem félrecastingolás miatt fiatalabb színész alakítja Hellboyt, szemben a korábbi adaptációkkal, hanem tudatosan: ugyanis a filmet készítő Millennium Media a karakter egy fiatalabb változatával tervezi adaptálni A sanda ember képregényt.

Az új Hellboy film A sanda ember (The Crooked Man) c. 2008-as képregényt fogja feldolgozni, amelyet itthon A gonosz két arca c. gyűjteményes kötetben pótolhattok be a premierig. A történetben Hellboy és egy BPRD ügynök az Appalache-hegységhez tartanak, ahol egy elhagyatott falut boszorkányok háborgatnak. A forgatás a következő hónapban Bulgáriában veszi kezdetét.

Új élőszereplős Hellboy-film készül, hiába volt bűnrossz a legutóbbi

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×