HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Új élőszereplős Hellboy-film készül, hiába volt bűnrossz a legutóbbi

A 2019-es Hellboy mozifilm után kérdéses volt, hogy egyáltalán bárki belemer vágni a Pokolfajzat további kalandjai, de a filmipar mindig tartogat meglepetéseket. Minden ellenére lesz új Hellboy film.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Discussing Film oldalon röppent fel először a hír, miszerint új Hellboy film készülhet. A hírt később a Deadline erősítette meg: a Millennium Media forgatja az élőszereplős Hellboyt.

A rendezői székbe ezúttal Brian Taylor ül, aki eddig olyan filmeket dirigált, mint a Felpörgetve, Gamer – Játék a végsőkig, A szellemlovas: A bosszú ereje, de rendezett a nem mellesleg zseniális Happy! sorozatban is.

A rajongóknak pedig némi megnyugvást jelenthet, hogy az adaptáció forgatókönyvét maga Mike Mignola fogja írni Chris Goldennel közösen, aki szintén Dark Horse veterán.

HIRDETÉS

A film A sanda ember (The Crooked Man) c. 2008-as képregényt fogja feldolgozni, amelyet itthon A gonosz két arca c. gyűjteményes kötetben pótolhattok be a premierig. A történetben Hellboy és egy BPRD ügynök az Appalache-hegységhez tartanak, ahol egy elhagyatott falut boszorkányok háborgatnak. A forgatás a következő hónapban Bulgáriában veszi kezdetét.

Az új Hellboy-filmet gyártó Millenium Media abban a reményben veszi elő a vörös okkultnyomozót, hogy a 2019-es rossz emlékezetű film után némi új életet leheljen Hellboyba a filmvásznon – és persze útjára indítson egy sikeres franchise-t.

A sanda ember olyan szempontból teljesen különbözik a korábbi filmadaptációktól, hogy ezúttal Mike Mignola és a képregény alkotói felügyelik a történet és a karakterek hitelességét a vásznon. Egy olyan filmsorozat első darabja ez, amely egyszerre ismerős és új módon fogja megragadni a közönség figyelmét. Brian Taylor szakértő ezen a területen, és nem tudnék jobb embert elképzelni nála arra, hogy életre keltse a történetet.

– nyilatkozta Jeffrey Greenstein, a Millenium Media igazgatója.

Legutóbb Paul W. S. Anderson vitte vászonra a jószándékú vörös démon kalandjait, amelyről sommás véleményünket itt olvashatjátok:

Három képregénykötetet daráltak le hozzá, mégis ízetlen húspogácsa lett a Hellboy