Hírek

A Yellowstone 5. évadára még kell várni egy kicsit, de legálabb tudjuk, pontosan meddig

A Dutton család története hamarosan a végéhez közeledik, és azt is tudni, hogy pontosan mikor – adta hírül a Skyshowtime.

Nem nagy meglepetés már azoknak, akik követnek minden hírt a Yellowstone kapcsán: idén novemberben érkezik az 5., mindent lezáró évad. Azonban a pontos premierdátum eddig nem volt hivatalosan megjelentve.

SkyShowtime a mai napon bejelentette, hogy

Yellowstone november 14-én, csütörtökön visszatér a képernyőre.

A sorozat a Dutton család történetét és összetett kapcsolatait követi nyomon, akik az Egyesült Államok legnagyobb kiterjedésű szarvasmarhatelepét irányítják. A középpontban olyan témák állnak, mint az átalakuló szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, feltépett sebek és a nehezen kivívott tisztelet.

A Yellowstone-t az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water és Sicario) és John Linson közösen írta. A rendező-producerek: John Linson, Art Linson, Taylor Shexridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

Ha nem bírjátok ki a Yellowstone 5. évadáig

A Yellowstone eddigi évadjait a SkyShowtime felületén tudjátok pótolni. De ha sikerült kipörgetni, akkor még van bőven ebből a világból, elég csak a spinoffokra, az 1883-ra és az 1923-ra gondolni. Ha pedig maga Taylor Sheridan munkássága érdekel, akkor szintén elérhető a SkyShowtime-on a Lawmen: Bass Reeves, Kingstown polgármestere, a Lioness, vagy a Tulsa King. Idén pedig érkezik a Landman.

Yellowstone 5. évad előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×