Hírek

Kingstown polgármesterének ezúttal a drogháborútól kell megvédenie gyűlölt városát – 3. évad előzetes

Jeremy Renner főszereplésével hamarosan érkezik a Kingstown polgármestere 3. évada.

A harmadik évadban robbanások sorozata rázza meg Kingstownt, ami felbolygatja lakói életét, miközben az orosz maffia egy új fejese telepedik le a városban, és ezzel kitör a drogháború a börtön falain belül és kívül – olvasható a széria hivatalos szinopszisában. Hatalmas nyomás nehezedik Mike McLusky-ra (Renner), hogy véget vessen a háborúnak, de a dolgok tovább bonyolódnak, amikor felbukkan egy ismerős arc a börtönmúltjából, aki könnyedén meghiúsíthatja a polgármester erőfeszítéseit a frakciók összebékítésére.

Kingstown polgármestere 3. évad előzetes:

Renner mellett a Kingstown polgármestere visszatérő szereplőgárdája is igazi sztárparádé: Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley és Michael Beach.

A 3. évad a Skyshowtime-on startol június 6-án.

A Mayor of Kingstown a SkyShowtime egyre bővülő Sherida-gyűjteményének új darabja. A kollekció olyan sorozatokkal büszkélkedhet, mint az 1883, az 1923, a Lawmen: Bass Reeves, a Special Ops: Lioness, a Tulsa King és a Yellowstone.

Forrás: Skyshowtime Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×