Hírek

A Yellowstone 5. évadának gyártásával együtt kiderült, mikor érkezhetnek az új részek

A Skyshowtime a mai napon bejelentette, hogy elkezdődtek a Yellowstone 5. évadának utómunkálatai. Ezzel együtt azt is elárulták, hogy mikor érkezik hozzájuk az új szezon.

Az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készült szériát jelenleg Montanában forgatják.

A korábbi bejelentésnek megfelelően a Yellowstone 5. évada novemberben tér vissza.

A bejelentést újabb castinghírek nem követték a The Hollywood Reporter információi szerint, de még az sem tudott, hogy Kevin Costner – aki jelenleg Horizon c. filmjével a Cannes-i Filmfesztiválon tartózkodik – fel fog-e tűnni az 5. évad utolsó részében.

Ha valaki lemaradt arról, mi a Yellowstone:

A Dutton-család történetét meséli el, akik az Egyesült Államok legnagyobb szarvasmarhatelepét irányítják. A farm rendszeres konfliktusokba keveredik a terjeszkedő kisvárossal, őslakos rezervátummal és Amerika első nemzeti parkjával közös határai mentén: szövetségek alakulnak és bomlanak fel, megoldatlan gyilkosságok borzolják a kedélyeket, nyílt sebek várnak gyógyulásra, és a tiszteletet kemény munkával kell kivívni.

A Yellowstone az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Taylor Sheridan (Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai, Sicario – A bérgyilkos) és John Linson közös alkotása. Az executive producerek névsorában ott van John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

A Yellowstone-hoz spinoff sorozatok is készültek – az 1883 és az 1923, amelyek szintén elérhetőek a SkyShowtime műsortárában.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!