Hírek

Annyira eposzi Kevin Costner régóta dédelgetett westernfilmje, amennyire azt ígérte, hogy lesz – Itt a Horizon film első részének első előzetese

Megérkezett Kevin Costner régóta dédelgetett westernjének első előzetese. Igen, ez az a film, amiért otthagyta a Yellowstone sorozatot.

Kevin Costner (Farkasokkal táncoló, Fegyvertársak) a sajtó körében mutatta be régóta dédelgetett szerelemprojektje, a Horizon – An American Saga első előzetesét. A film ötletét a Deadline-nak adott interjú szerint 30 éve dédelgeti, a forgatókönyvet végleges formában pedig John Bairddal közösen írta meg.

Horizon: An American Saga előzetes:

A rendező az amerikai Vadnyugat végnapjait, a polgárháborút megelőző és azt követő időszakot szeretné elbeszélni négy részesre tervezett filmeposzában. A Horizon első két részét a Warner 2024-ben tervezi bemutatni.

Az első darab 2024.június 28-án, a második pedig augusztus 16-án érkezik az amerikai mozikba.

A magyar premierről egyelőre nincs információnk.

A most bemutatott háromperces előzetes egyelőre csak a Horizon történetének főbb állomásait vezeti fel: Utah-i tájak, idilli képek a mindennapokból, szerelem, meghitt családi élet, majd fenyegetően közeledő csapatok. A tipikus westernfilmes kellékek senkit se tévesszenek meg – figyelmeztet Kevin Costner -, ugyanis a filmben bőven elfognak térni a megszokottól. Elmondása szerint szeretné a műfaj mélységeit és az akkor élt emberek valóságát bemutatni. Így nem a romantikus elemekre fog a Horizon fókuszálni, hanem arra, hogyan veszett el a régi Nyugat, és mit tudott átmenteni önmagából a polgárháború után.

Costner nemcsak a rendezői székbe ült, hanem ő játssza a főszereplő, Hayes Ellison karakterét. További főszerepben Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tantanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt és Jamie Campbell Bower.

Forrás. Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×