Hírek

Elkezdődött a következő Trónok harca spinoff sorozat forgatása

Az HBO még 2021-ben jelentette be, hogy Trónok harca spinoff sorozatot fejleszt a A kóbor lovagból, ami 90 évvel  az anyasorozat eseményei előtt és egy évszázaddal a Sárkányok háza után játszódik, a Targaryen-ház uralkodásának csúcsán. A sorozat bőven forog, és az HBO megosztotta belőle a legelső képet.

Megkezdődött A hét királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdom) forgatása az írországi Belfastban, amely George R. R. Martin A kóbor lovag című novelláját dolgozza fel – írja a Warner Discovery az új híreket a következő Trónok harca-spinoffról. Az első évad várhatóan hat részes lesz.

A forgatás megkezdésével egyidőben megérkezett az első, friss fotó is:

Peter Claffey A hét királyság lovagja forgatásán (forrás: Warner)

A sorozat hivatalos szinopszisa szerint egy évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt, két valószínűtlen hős vándorolt Westerosban… egy fiatal, naiv, de bátor lovag, Ser Duncan, a Magas, és apró termetű fegyverhordozója, Egg. Egy olyan korban, amikor a Targaryen-vonal még mindig a Vastrónt birtokolja, és az utolsó sárkány emléke még nem tűnt el az élő emlékezetből, nagy sorsok, hatalmas ellenségek és veszélyes hőstettek várnak ezekre a valószínűtlen és páratlan barátokra.

A sorozat főbb szerepeiben: Peter Claffey (Duncan, a Magas), Dexter Sol Ansell (Egg), (róluk bővebben itt írtunk), Finn Bennett (Aerion Targaryen), Bertie Carvel (Baelor Targaryen), Tanzyn Crawford (Tanselle), Daniel Ings (Ser Lyonel Baratheon) és  Sam Spruell (Maekar Targaryen).

A sorozatot Sarah Adina Smith (Lessons in Chemistry, Hanna) és Owen Harris (Mrs. Davis, Szép új világ) fogja rendezni.

Amíg forog A hét királyság lovagja, ajánljuk pótlásra az alapul szolgáló könyvet:

George R. R. Martin: A Hét Királyság lovagja kritika – Egy könyv a függőség ellen

Forrás: Warner Bros. Discovery Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×