Hírek

Nicolas Cage hidegrázós horrorfilmje a magyar mozikba is beteszi hosszú lábát

Oz Perkins már most sokat dicsért horrorfilmjét a hazai mozikban sem kell hiányolnunk.

A Longlegs – A rém Oz Perkins (akinek az apja a Psycho főszereplője, Anthony Perkins) negyedik horrorfilmje a The Blackcoat’s Daughter (2015), az I Am the Pretty Thing That Lives in the House (2016), illetve a Gretel & Hansel (2020) után.

A Longlegs – ahogyan az első előzetes idején írtuk – főszereplője egy FBI ügynök, Lee Harker (Maika Monroe – Valami követ) egy korábban megoldatlannak bizonyult sorozatgyilkosság ügyében kezd el nyomozni. Azonban egy váratlan fordulat egy okkultizmusra utaló jeleket hoz be az ügybe, továbbá Harker egy személyes kapcsolódást is felfedez a gyilkossal. Előbb neki kell cselekedni, hogy védje magát.

A gyilkost Nicolas Cage fogja alakítani.

Nagyszerű hír a hazai horror rajongóknak, hogy végre hazai forgalmazásba kerül Oz Perkins új filmje.

2024. augusztus 1-én kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

A Longlegst pedig érdemes várni, ugyanis a külföldi kritikák már most ódákat zengenek róla.

Például a Slashfilm szerzője szerint a Longlegs – A rém 2024 legrémisztőbb horrorfilmje, mely A bárányok hallgatnak, a Hetedik, az Ómen és Az ördögűző mellé sorolható.

Az előzetes is csak egy különleges, nem mindennapi horrorélményre utal:

Forrás: ADS Filmek

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×