Hírek

Nicolas Cage nem pihen! Ezzel a hidegrázós horrorfilmmel fogja borzolni a nyarat – Longlegs előzetes

Nicolas Cage nem is olyan rég mutatta meg horrorisztikus oldalát az Álmaid hősében, amit továbbvisz az év egyik legdurvábbnak ígérkező horrorfilmjébe. Cage és Maika Monroe főszereplésével érkezik a Longlegs, amihez érkezett egy rövid előzetes is.

Oz Perkins (Juliska és Jancsi, February) új filmjére, Longlegsre már a furcsa, már-már groteszkbe áthajló poszterek hívták fel a figyelmet – lásd a film hivatalos Instagram-oldalát vagy a Neon stúdió social media felületeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NEON (@neonrated) által megosztott bejegyzés

Rövid időn belül a különös plakátok némi értelmet nyertek a film első rövid előzetesével.

A történet szerint egy FBI ügynök, Lee Harker (Maika Monroe – Valami követ) egy korábban megoldatlannak bizonyult sorozatgyilkosság ügyében kezd el nyomozni. Azonban egy váratlan fordulat egy okkultizmusra utaló jeleket hoz be az ügybe, továbbá Harker egy személyes kapcsolódást is felfedez a gyilkossal. Előbb neki kell cselekedni, hogy védje magát.

Nicolas Cage egyelőre nagyon rövid időre tűnik fel az előzetesben, és hivatalosan az sincs megnevezve, hogy kit fog alakítani a Longlegsben. További ő és Monroe mellett Alicia Witt, Blair Underwood és Erin Boyes.

A Longlegs 2024. július 12-én érkezik az amerikai mozikba.

Magyar premierről egyelőre nincs hír.

Longlegs előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×