Hírek

Ha egy friss hullát kívánsz a podcastedhez, abból csak baj lesz – Gyilkos a házban 4. évad előzetes

Augusztusban érkezik új üggyel a Gyilkos a házban, kizárólag a Disney +-on.

A történet folytatásában az amatőr podcast-trió Charles dublőr barátját, Sazz Patakit ért megdöbbentő események után nyomoz. Mivel kétséges, hogy ő vagy Charles volt-e valójában a kiszemelt áldozat, a nyomozás Los Angelesbe vezet, ahol az egyik hollywoodi stúdió filmet készítene a Gyilkos a házban podcastről. Azonban Charles, Oliver és Mabel visszatérnek New Yorkba, ahol egy még elképesztőbb kalandba vágnak: átvágnak az épület udvarán, hogy megismerjék az Arconia nyugati tornyában lakók fordulatos életét.

A főszerepben Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez és Michael Cyril Creighton látható, míg vendégszereplőként olyan különleges sztárok tűnnek fel, mint például Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy és Richard Kind.

A Gyilkos a házban 4. évada augusztus 27-én startol a Disney +-on.

Ha eddig nem pótoltad a legutóbbi, 3. évadot, olvasd el kritikánkat arról, miért érdemes felzárkózni. Ha pedig egyáltalán nem hallottál a sorozatról, akkor irány az 1. évados kritkánk!

A Gyilkos a házban 3. évada még a Broadway-t is meghódítja – kritika

Forrás: Disney Magyarország

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!