Hírek

Kristen Stewart újra vámpírfilmben fog szerepelni

A Mandy rendezője, Panos Cosmatos 80-as években játszódó vámpírfilmet forgat, és már meg is találta filmje főszereplőit.

Panos Cosmatos (Mandy) soron következő filmje, a Flesh Of The Gods (nem hivatalos fordításban: Az istenek húsa) negy vámpír sztori lesz, amely a 80-as évek Los Angelesében fog játszódni. A főszerepet pedig jól ismert színészek fogják játszani: Kristen Stewart (Kivérző szerelem, A jövő bűnei) és Oscar Isaac (Dűne, Holdlovag), akik egy házaspárt, Raoult és Alexet fogják alakítani. A hivatalos szinopszis szerint a pár minden éjjel leereszkednek luxus otthonukból a város kínálata elektronikusan lüktető éjszakába. Egyik alkalommal egy rejtélyes “Névtelennel” elegyednek beszédbe, aki bevezeti Raoult és Alexet a hedonizmus csillogó, borzongató, erőszakos és szürreális világába.

Cosmatos a film forgatókönyvét a Hetedik és a The Killer írójával, Andrew Kevin Walkerrel együtt írta, producerként pedig többek között Adam McKay támogatja a projektet. A film forgatását a tervek szerint még idén elkezdik. Hivatalos bemutatóról vagy további castingról egyelőre nincs hír.

Forrás: Deadline

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!