HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az Acolyte nem a jóról vagy a rosszról fog szólni, hanem arról, kinél lesz a hatalom – Előzetes

Megérkezett az első, a Star Wars klasszikus idővonalával szakító sorozat első előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A The Acolyte-tal felcsillanhat a remény minden Star Wars-rajongó számára – nem véletlenül válogattuk mi is be 2024 legjobban várt sorozatai közé. Ugyanis a júniusban debütáló új sorozattal a Disneynél visszaugranak az időben, és azt mutatják be, mi történt nagyjából egy évszázaddal Palpatine felemelkedése előtt, amikor a Galaktikus Köztársaság a fénykorát élte, és a Sötét Oldal képviselői egyelőre csak a színfalak mögött szervezkedtek. A hivatalos szinopszis szerint a sötétségbe vezető utat egy nyomozás nyitja: egy egykori padawan és mestere összeállnak, hogy felderítsenek egy különös ügyet. A szálak pedig sokkal messzebbre és komolyabb titokhoz vezetnek, mint azt gondolni merték.

Ahogyan korábban megírtuk,Végtelen matrjoska (The Russian Doll) showrunnerre, Leslye Headland vezeti a The Acolyte történetének szálait, és az előzetes ígéretek szerint egy thriller-krimi határán mozgó történetet várhatunk. A tegnap bejelentett premierdátum után pedig végre meg is pillanthatjuk, joggal bizakodhatunk-e az új Star Wars szériában.

The Acolyte előzetes:

HIRDETÉS

A főszerepben Amandla Stenberg, a Squid Game-ból ismert Lee Jung-jae, Carrie-Anne Moss a Mátrixból, Dafne Keen Az Úr Sötét anyagaiból, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Charlie Barnett – továbbá Joonas Suotamo, ismét Wookiee szerepben.

A The Acolyte – rögtön két epizóddal június 4-én startol a Disney +-on.

A hivatalos előzetes mellé új poszter is érkezett:

Forrás: Disney

Képek forrása: Disney