HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Carrie-Anne Mosszal és Dafne Keennel erősít a legújabb Star Wars sorozat

A Disney + bejelentette a soron következő Star Wars sorozatuk, a The Acolyte szereplőit. Olyan nevek vannak köztük, mint a Mátrixból ismert Carrie-Anne Moss vagy az Úr Sötét Anyagainak főszereplője, Dafne Keen.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Végtelen matrjoska (The Russian Doll) showrunneréről, Leslye Headlandről már egy ideje tudni, hogy a Disneynél készít Star Wars-sorozatot, és nem is akármit. Egy eddig Star Wars filmes adaptációban nem érintett időszakba, a High Republicba, vagyis a Köztársaság fénykorába vezet minket a The Acolyte-ban. A szériát még 2020-ban jelentették be a Walt Disney Investor Day-en.

A projekt azóta sokadt haladt, és a mai napon elkezdik forgatását az Egyesült Királyságban. A munkálat megkezdésével együtt a Disney és a LucasFilm bejelentette a széria több szereplőit. Korábbról lehetett tudni csatlakozott a projekthez Amandla Stenberg (A gyűlölet, amit adtál) és a Squid Game-mel híressé és Emmy-díjassá vált Lee Jung-jae. Hozzájuk csatlakozik Manny Jacinto (Nine Perfect Strangers), Dafne Keen (Az Úr Sötét Anyagai), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Charlie Barnett (Russian Doll), Dean-Charles Chapman (1917) és

Carrie-Anne Moss a Mátrixból.

Forrás: Star Wars. com

 

HIRDETÉS

A Star Wars: The Acolyte egy misztikus thriller lesz, amely a galaxis titkokkal és a sötét oldal felemelkedésének jeleit kutatja a Köztársaság fénykorának utolsó napjaiban. A történet néhány egykori padawan köré épül, akik jedi mesterükkel együtt kezdenek el különböző ügyeknek utána járni.

A széria executive producerei Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King és Jason Micallef lesznek. Leslye Headland showrunner és producer pedig a pilotepizódot is rendezi.

Az új Star Wars sorozat a Disney +-on fog debütálni.

A hír mellé a Disney megosztotta az első forgatási képet is:

Amandla Stenberg, Lee Jung-jae és Leslye Headland a Star Wars: The Acolyte forgatásán

Forrás: Star Wars. com

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.