HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Rebel Moon 2. rész új előzetese látványorgiával és megható jelenetekkel csalna vissza Zack Snyder sci-fi világába

Nem kell félni, Zack Snyder és a Netflix nem hagyja lezáratlanul a tavaly decemberben bemutatott Rebel Moont. Megérkezett az első előzetes a második felvonáshoz!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Zack Snyder „Csillagok háborújának” indult filmje, a Rebel Moon tavaly decemberben debütált a Netflixen, amely bár a streaming egyik hamar felkapott sci-fije lett premier idején, a kritikusok nem voltak elragadtatva tőle – mi sem túlzottan. Kora (Sofia Boutella) és lázadó bajtársainak kalandjai azonban nem állnak meg az első résznél – ahogyan korábban is ígérte Snyder és a Netflix, az eposzi sci-fi kaland teljes történetét két filmben ismerhetjük meg. A sebejtő (The Scargiver) alcímet viselő folytatás már a következő hónapban, azaz

április 19-től látható lesz a Netflixen.

A Rebel Moon 2. hivatalos szinopszisa szerint Kora és a túlélő harcosok nagyszabású történetét, amint arra készülnek, hogy mindent feláldozzanak, miközben Veldt bátor népével együtt harcolnak, hogy megvédjék az egykor békés falut, amely új hazául szolgál azok számára, akik elveszítették sajátjukat a Szülőbolygó elleni harcban. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjukkal, és fel kell fedniük, miért harcolnak. Amikor a Birodalom teljes erejével lecsap a kibontakozó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek szövődnek, hősök tűnnek fel és legendák születnek.

HIRDETÉS

Hogy mindez hogyan fog kinézni, az a legújabb előzetesből kiderül:

Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő előzetes:

További főszerepben Atticus Noble, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Doona Bae, Staz Nair és Anthony Hopkins mint Jimmy, a robot hangja. A második részben szerepelni fog még Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, Elise Duffy, Sky Yang és Charlotte Maggi.

A Rebel Moon előzetese mellé plakát is érkezett:

Forrás: Netflix Tudum