HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Míg összeomlik a kapitalizmus, egy taxisofőr és lánya egymással próbál békét kötni

Német apokaliptikus-thriller sorozattal és AMC-s premierekkel erősít márciusban a Direct One.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Húsbavágó történetet dolgoz fel

a március 25-től a Direct Now appban elérhető Elveszve a paradicsomban című sorozat.

A hatrészes széria főhőse, a taxisofőrként dolgozó Vincent (Jürgen Vogel) és tőle elidegenedett lánya, Joni (Lea Drinda), külön-külön sodródnak egy hanyatló német nagyvárosban, miközben körülöttük lassan összeomlik a kapitalizmus. Az epizódokon keresztül Vincent és Joni éjszakai horrorisztikus utazását követhetjük végig egy olyan rémálomszerű világban, ahol elveszett lelkek küzdenek az életükért.

HIRDETÉS

Az Elveszve a paradicsomban Frank Schmolke azonos című képregényén alapszik, ami alapján Matthias Glasner és Hannah Schopf írta a forgatókönyvet.Glasner rendezőként is jegyzi a szériát Bettina Oberli (My Wonderful Wanda) együtt. A sorozat eredetileg a StarzPlay első német nyelvű alkotásaként készült, amit több európai országba – köztük Magyarországra – a Canal és a Direct One hoz el.

Emellett az AMC két jogosan várt sorozata – a Fargo és a The Ones Who Live The Walking Dead spinoffja is érkezik a Direct One appra.

A Fargo krimisorozat ötödik évada, ami nem óvatoskodik: már az első epizódban emberrablás és rengeteg akció történik. Az újabb The Walking Dead spinoff, a The Ones Who Live az eredeti sorozat két jól ismert karakterét, Rick Grimes-t és Michonne-t állítja a középpontba. A széria epizódjait a bemutató után az AMC videótárában is megtalálható, így bárhol, bármikor streamelheted – kizárólag a Direct Now appban.

Forrás: Direct One / Senal News