HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A sógun rendezőjével erősít a Szárnyas fejvadász-sorozat

Az új A sógun sorozat rendezője hivatalosan is csatlakozott a Szárnyas fejvadász 2099 – az Amazon Prime-ra forgó sorozat – stábjához.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Szárnyas fejvadász soron következő állomása, a 2099-es évszámot kapó történethez új rendező csatlakozott, miután Jeremy Podeswa (Fugitive Pieces, Tyrant) rendezőnek ki kellett lépnie a produkcióból más, immár a szériával ütköző munkái miatt. A tolódás a tavalyi WGA írósztrájkjának következménye volt, ugyanis az eredetileg nyárra tervezett belfasti (Írország) forgatás leállt, és 2024 tavaszára tolódott.

A Ridley Scott bábáskodása alatt készülő széria megtalálta új rendezőjét és executive producerét Jonathan van Tulleken rendező személyében,

aki az FX (nálunk a Disney +-n debütáló) A sógun sorozat és a Bölcsőrablók rendezője.

Tulleken a Szárnyas fejvadász 2099 első két epizódját fogja dirigálni, amelynek a forgatása 2024. áprilisában fog elkezdődni immár Prágában.

HIRDETÉS

A forgatókönyvet az Apple TV +-on debütáló sorozat, a Shining Girls showrunnerje, Silka Luisa írja. Ridley Scott, az első Szárnyas fejvadász-film rendezője már 2021 novembere óta dolgozik a sorozatterven. Többet a sorozatról a hivatalos bejelentés idején írtunk:

Immár hivatalos: sorozatként folytatódik a Szárnyas fejvadász

Forrás: Deadline Hollywood