HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A polgárháborúban a támadó direkt előre menekül az ellenségeitől – Új előzetesen a Civil War, Alex Garland filmje

Alex Garland sci-fi filmjének új előzetese a polgárháború vihar előtti csendjét adja át. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Alex Garland (Ex-Machina, Ők, Expedíció) új filmje mindjárt a nyakunkon van! Az A24 hozott is egy új előzetest, amely még többet megmutat a Civil War polgárháborús atmoszférájából. A film alapkonfliktusára magyarázatot nem – miért áll szemben két amerikai állam Washingtonnal? -, de erős mondatokból ismét kijutott a trailerben.

Civil War előzetes:

Civil War a nem is olyan távoli jövőjében az Egyesült Államok polgárháború küszöbén áll. Erőszakos seregek közelítenek Texas és Kalifornia irányából egyenesen Washington fele. Egy újságíró csapat pedig igyekszik minél hitelesebben közvetíteni a háború borzalmait – írtuk 2024 legjobban várt filmek listánkon. Alex Garland a filmet nemcsak rendezte, hanem a forgatókönyvért is ő felel. A film 109 perces lesz.

HIRDETÉS

A főszerepben Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny és Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és Sonoya Mizuno, akit több Garland filmben is láthattunk (pl. Ex Machina).

Plusz jó hír! A Civil War a magyar mozikat sem kerüli el: nemrég szúrta ki az IGN Hungary egy tweet alapján, hogy a Forum Hungary fogja Magyarországon Alex Garland új filmjét forgalmazni.

A filmet április 11-től bátran keressétek a hazai mozikban is!