HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Ekkor köszön be a japán maffia az HBO-ra – Kiderült, mikor érkezik a Tokyo Vice 2. évada

Hosszas várakozás után 2024 év elején tér vissza a Tokyo Vice az HBO-ra.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A 2022-es év egyik legnagyobb HBO-s sorozatdobása volt a Tokyo Vice, amely Jake Adelstein még ma is aktív újságíró azonos című riportkönyvéből forgott. 2022 nyarán meg is kapta a jól megérdemelt 2. évados bejelentést, majd az HBO 2023-as évre tervezett premierjét. Ez utóbbi végül csúszott a színésztrájk következtében, de szerencsére nem vészesen sokat. Az HBO Max a mai napon bejelentette az Entertainment Weekly-n, hogy mikor várhatóak a Tokyo Vice új részei, és a 2. évadba is engedett egy kis betekintést.

Tokyo Vice 2. évad – Első képek!

Az első képek alapján visszatérnek a korábbi részekből jól ismert főszereplők – Ansel Elgort (Jake), Ken Watanabe (Hiroto Katagiri), Rachel Keller (Samantha Porter), Ayumi Ito (Misaki Taniguchi) és Rinko Kikuchi (Emi Maruyama szerkesztő). Hozzájuk csatlakozik Miki Maya, aki a japán magánnyomozót, Shoko Nagatát alakítja, és Yosuke Kubozuka, aki Naoki Hayama nevű veszélyes bűnöző szerepében öregbíti a jakuza hírnevét.

A Tokyo Vice várhatóan 2024. februárjában startolhat az HBO Maxon.

Ennél pontosabb premiert nem közöltek, továbbá a pontos magyarországi premierről sincs még hivatalos információ. Amint lesz, hírt adunk róla.

HIRDETÉS

Aki pedig eddig nem tette, az zárkózzon fel a Tokyo Vice sorozatból! Kritikánkban részletesen is elmondjuk, miért.

Az amerikai újságíró kérdésekkel provokálja a jakuzát, és milyen jól teszi – Tokyo Vice

Képek forrása: Warner Bros. Discovery

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük