Hírek

Az Éhezők viadala a kezdő diktátorok életét sem teszi kiváltságossá – Új előzetes érkezett az Énekesmadarak és kígyók balladája filmhez

Az Énekesmadarak és kígyók új előzetese megmutatja, hogyan működnek egy diktatúra propagandagépezetei.

Éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája előzetes:

Suzanne Collins előzménykötetéből forgott film szerint 64 évvel korábban vagyunk az Éhezők viadala cselekményétől. A középpontban a fiatal Coriolanus Snow áll, akit mentor feladattal bízzák meg a 10. Éhezők viadalán, ám a 12. kerület női versenyzője nem várt kellemetlenséget okoz a férfinak. Az új előzetes ezen kellemetlenségekből villant meg jópárat – Snownak szembesülnie kell a kiszolgált rendszer szigorúan megkövetelt tekintélyelvűségével és azzal, hogy ettől ugyanolyan könnyű eltérni, mint betartani.

A főszereplőket – az ifjú Snow-t Tom Blyth-t (Billy the Kid), mentorálját, Lucy Gray Bairdot pedig a Shazam 2-ből vagy a jövőre érkező élőszereplős Hófehérkéből ismerős Rachel Zegler alakít. Visszaemlékezéseket narrálva pedig Donald Sutherland hangját is viszont hallhatjuk az idősebb Snow szerepében. Az Éhezők viadala-előzményfilm további szereplői Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman és az Eufóriából ismert Hunter Schafer.

Az Énekesmadarak és kígyók balladája november 17-én érkezik a mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×