Hírek

A Yellowjackets végre megérkezik a magyar SkyShowtime-ra

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Emmy®-díjra jelölt thrillersorozat, a Yellowjackets október 14-én érkezik a SkyShowtime kínálatába, az első évad összes epizódjával. És a 2. évadra se kell sokat várni.

A Showtime legújabb sorozatában egy középiskolai női focicsapat (a Yellowjackets) tagjai szenvednek repülőszerencsétlenséget az ontario-i hegyvidék lakatlan, erdős lankáin. Míg megmentőikre várnak, a balesetet túlélő tiniknek nem csak a vadon veszélyeivel kell megküzdeniük, mert csakhamar olyan feszültségek kezdenek kibontakozni a csapaton belül, aminek hatására az összeszokott társaság teljesen kifordul önmagából. Ezzel párhuzamosan láthatjuk, ahogy 25 évvel később a katasztrófát túlélő, immár felnőtt nőket, ismét kísérteni kezdik a múlt emlékei azzal fenyegetve, hogy felszínre kerülnek az események eddig titkolt, valós részletei, amik sokkal nagyobb borzalmakat rejtegetnek, mint bárki sejtené. A Yellowjacketsről az 1. évad idején bővebben kritikánkban írtunk

Yellowjackets 2. évad előzetes:

A magyar közönség Skyshowtime-on október 14-én debütáló 1. évad után nem sokkal néhány nappal már élvezhetik is a széria 2. évadát:

pontosabban október 28-tól.

Ezután heti bontásban érkeznek a legújabb epizódok.

Az Ashey Lyle és Bart Nickerson (Narcos) által készített sorozat, a Yellowjackets főszereplői az Emmy®-díra jelölt és a Critics Choice Award-díjas Melanie Lynskey (Castle Rock), az Oscar®– és Emmy®-jelölt Juliette Lewis (Camping), az Emmy®-jelölt Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) és Tawny Cypress (Unforgettable). A második évad állandó szereplői: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) és Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), valamint Elijah Wood (Gyűrűk Ura trilógia), aki egy évad erejéig vendégszereplőként vesz részt a sorozatban. A második évad további szereplői: Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) és Kevin Alves (Locke & Key). A Yellowjackets nemzetközi forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!