Hírek

Az Aquaman 2. első előzetesében egy jó öreg recept old meg mindent – a család!

Hosszas várakozás után a DC Studios felfedte az Aquaman és az elveszett birodalom első előzetesét, ami olyan csilivili abszurd látványt ígér, mint a 2018-as első rész. És persze családi összefogást az otthonért!

Aquaman 2. előzetes:

Az Aquaman és az elveszett birodalom az utolsó DC mozifilm James Gunn és Peter Safran újraindított DC filmes univerzuma előtt. A film főszerepét – Arthur Curryt – ezúttal is Jason Momoa játssza. Az előző filmből visszatér Patrick Wilson, aki Aquaman féltestvérét és nemeziszét Ormot játszotta. Legutolsó találkozásukkor testvérháború tört ki, mely az új filmben egy kellemetlen összefogássá alakul. Ugyanis Atlantiszt  egy jól ismert ellenfél, a Fekete Manta (Yahya Abdul-Mateen II) akarja megtámadni, természetesen a korábbi sérelmek miatt.

A film rendezője, James Wan korábban azt nyilatkozta, hogy az új rész középpontjában a két testvér viharos kapcsolata fog állni, miközben új, fantasztikus birodalmakat is felfedezünk. Utóbbit az előzetesben felbukkanó abszurdan csodálatos elemek is bizonyítják: az Octobot, vagy Jason Momoa újra tengeri csikóra pattan. Az előző film sztárgárdájából visszatér Amber Heard mint Mera,  Dolph Lundgren mint Nereus király, és Temuera Morrison  mint Aquaman apja, Tom Curry.

Az Aquaman 2-t még idén láthatjuk moziban, pontosan december 21-től.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!