Hírek

Megérkezett a Loki 2. évadának első előzetese

A Loki a sorozata 2. évadában tovább nyújtja az időmenetét a széria első előzetesében.

A Titkos Invázió végével a Marvel marketingmalmai a Loki 2. évada fele forognak. Az első poszterek után meg is érkezett a legelső előzetes.

Loki 2. évad előzetes:

Ahogyan korábban is írtuk, a Loki sorozat új évada

október 6-án startol a Disney +-on.

A főszerepben továbbra is Tom Hiddleston alakítja Lokit, aki mellett visszatér még Owen Wilson (Mobius), Sophia Di Martino (Sylvie) és Gugu Mbatha-Raw. Bár nem a Loki szériából, de mégis ismerős arcként feltűnik az előzetesben Ke Huy Quan, akit a Minden, mindenhol, mindenkor c. filmből ismerhet a nagyérdemű, vagy a szintén a Disney-n elérhető Egy kínai Amerikájából. Szerepe egyelőre nem kibontott, de egy biztos a trailerből: Time Variance Authority (TVA – Idővariációs Hatóság) -nek dolgozik. Szintén Loki-újoncként érkezik Kate Dickie a Trónok harcából, aki most rosszfiút fog játszani.

A rendezői székbe Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw és Kasra Farahani ültek, a forgatókönyvért pedig Eric Martin felelt. Executive producerként Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin és Michael Waldron bábáskodott a 2. évad felett.

Ha kimaradtál a Lokiból, akkor álljon itt a rövid szinopszis 1. évados kritikánkból:

A Loki sorozat első évada közvetlenül onnan indul, ahol utoljára láttuk a címszereplőt. A huncut asgardi a Végjátékban felkapja a a Tessaractot, majd elteleportál valahová, a sorozatból pedig rögtön meg is tudjuk, hová. A kedvenc szarháziskodó istenünk a Góbi sivatagban landol, ahol nem tudja megfelelően összekapni magát, mert  a pillanatban megjelennek a Time Variance Authority (TVA – Idővariációs Hatóság) tisztjei, hogy Lokit előállítsák a Szent Idővonal ellen gondatlanul elkövetett rongáló tevékenysége végett.