HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megvan a Loki 2. évad és az Echo premierdátuma!

Szerencsére nem egyszerre jön a jóság. Így tudjátok betárazni a Loki 2. évadát és az Echót.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Reggel jelentette be a Marvel Studios, hogy a nagy népszerűséget magáénak tudható Loki sorozat 2. évada mikor érkezik, továbbá az Echo, akit a Hawkeye sorozatból lehet ismerős.

A Loki 2. évada október 6-án startol, az Echo pedig november 29-én.
A Lokira 2021 óta várunk. A széria a Bosszúállóknál veszi fel a fonalat, amikor is a huncut asgardi a Végjátékban felkapja a Tessaractot, majd elteleportál valahová. Az MCU-ban nem lehet csakúgy ugrálni az időben és a térben, ezért meg is jelenik a a Time Variance Authority (TVA – Idővariációs Hatóság), hogy elvigye Lokit.

Loki sorozatról bővebben a premier idején írtunk:

A Loki simogatás jót tesz az MCU-nak – Loki évadkritika

HIRDETÉS

Echo pedig a Hawkeye-ból megismert Alaqua Cox tér vissza Maya Lopez, azaz Echo szerepére. A történet alkotói egy sötét múlttal, indián családdal szembenézős sorozatot ígérnek a karakterrel. Továbbá feltűnik a sorozatában Chaske Spencer (Wild Indian, The English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon, Stumptown), Devery Jacobs (FX’s Reservation Dogs, American Gods) and Cody Lightning (Hey, Viktor!, Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883, Goliath) és Zahn McClarnon (Dark Winds, FX’s Reservation Dogs). Az Echót Sydney Freeland (Navajo) és Catriona McKenzie (Gunaikurnai) felügyelik mint rendezők.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük