Hírek

Hol máshol nyaralnál, mint a Koponya-szigeten! – Megérkezett a King Kong anime előzetese

A 2017-es Kong: Koponya-sziget helyszínére invitál a Netflix új animesorozata.

A King Kong anime a Kong – Koponya-sziget (2017) c. filmhez hasonló cselekményét követ, miszerint egy hajótörött a Koponya-szigeten próbál megmenekülni a sziget válogatott szörnyeitől. Egy csapat jószívű utazó megment egy hajótörött lányt, Annie-t (Mae Whitman). Bár a mentőakció sikeres, a felfedezők a legendásan nem otthonos, sőt szörnyűséges Koponya-sziget felé sodródnak.

A történetet Brian Duffield (Underwater, The Babysitter) írta, Jacob Robinson pedig executive procuderként vesz részt Duffield mellett a projektben. Ami viszont ennél izgalmasabb, hogy az animáción a Castlevania és a Zeusz vére animékért is felelős Powerhouse Animation dolgozott. Munkájukat egy új, hosszú előzetesen csodálhatjuk!

Koponya-sziget előzetes:

Főszerepben Darren Barnet (Én még sosem, Szamuráj nyúl) mint Mike; Benjamin Bratt (Poker Face, Coco) Cap szerepében és Betty Gilpin (Mrs. Davis, Glow) mint Irene.

A King Kong anime június 22-től válik elérhetővé a Netflixen.

Koponya-sziget poszter:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×