HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Egy évad és véget ér Sweet Tooth – Az agancsos fiú története

A Sweet Tooth nem ér véget az április végén debütált 2. évaddal! Zöldutat kapott a 3. évad, de keserédes ez az öröm.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Jeff Lemire képregényén alapuló fantasy-disztópia, a Sweet Tooth hivatalosan is folytatódik – jelentették be a sorozat sztárjai:

A jó hír mellé viszont némi szomorúság is vegyül. Ugyanis a 3. évad egyben a záró is lesz, végleg búcsúzunk az állat-ember hibrid gyerekektől. A sorozat showrunnerje és executive producere, Jim Mickle szerint az eddig elmesélt történet mégis olyan lett, ahogyan azt eredetileg tervezte.

A folytatás már leforgott, és készen várja a jövő évi premiert.

Ha elkerült eddig, mi a Sweet Tooth

A történet középpontjában egy édes, a világra őszintén rácsodálkozó kisfiú, Gus (Christian Convery) áll, aki nem mellesleg ember-állat hibrid, akin épp a szarvasok jellemzői jelentek meg (agancsok, szarvasfülek, éjszakai látás, érzékeny hallás és szaglás). Fajának nem ő az egyedüli képviselője: 10 évvel ezelőtt (vagyis születése előtt) egy halálos vírus söpört végig az emberiségen, és ezt az amúgy se könnyű helyzetet egy megmagyarázhatatlan jelenség tetézte meg: minden egyes emberi újszülött állat-emberhibridként jött a világra. A társadalom kétségbeesett küzdelmében a vírus megjelenéséért a hibrideket okolták, így hajtóvadászat indult ellenük. Gust apja, Pubba (Will Forte) menekítette el az amerikai vadon mélyére, hogy a csöppség védve maradjon a rossz emberektől. Azonban eljön az az idő is, amikor Gusnak új életet kell kezdenie.

Hivatalos plakát a bejelentéshez:

Fotó: Netflix Geeked