HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Ezzel a cuki szarvashibridgyerekkel ne akassz agancsot! – Megérkezett a Sweet Tooth 2. évadának előzetese

A Sweet Tooth – Az agancsos fiú áprilisban jön újra cukiskodni a Netflixre. Vagy már nem annyira cuki? A 2. évad előzeteséből kiderül.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az agancsos fiú története a képregényadaptációk egyre népesebb táborát erősíti. A Sweet Tooth sorozat Jeff Lemire (Descender, Essex Country, Black Lighting) a 2009-ben megjelent, a “Mad Max és a Bambi találkozása”-ként fémjelzett képregényét veszi alapul, ám jóval családcentrikusabb átiratban. A döntés mögött a sorozat producerei, Susan és Robert Downey Jr. állnak, akik kifejezetten egy szülők és gyerekek számára együtt élvezhető, közös sorozatélményt szerettek volna tető alá hozatni. 2021 nyarán debütált is a családbarátta szelidített sorozat a Netlifxen, ami akkora siker volt, hogy hamar érkezett a 2. évados berendelés.

2023. április 27-én pedig vissza is tér az agancsos fiú.

Előzetes:

HIRDETÉS

Ha lemaradtál az előző évadról: a Sweet Tooth középpontjában egy édes, a világra őszintén rácsodálkozó kisfiú, Gus (Christian Convery) áll, aki nem mellesleg ember-állat hibrid, akin épp a szarvasok jellemzői jelentek meg (agancsok, szarvasfülek, éjszakai látás, érzékeny hallás és szaglás). Fajának nem ő az egyedüli képviselője: 10 évvel ezelőtt (vagyis születése előtt) egy halálos vírus söpört végig az emberiségen, és ezt az amúgy se könnyű helyzetet egy megmagyarázhatatlan jelenség tetézte meg: minden egyes emberi újszülött állat-emberhibridként jött a világra. A társadalom kétségbeesett küzdelmében a vírus megjelenéésért a hibrideket okolták, így hajtóvadászat indult ellenük. Gust apja, Pubba (Will Forte) menekítette el az amerikai vadon mélyére, hogy a csöpség védve maradjon a rossz emberektől. Azonban eljön az az idő is, amikor Gusnak új életet kell kezdenie. Az új évadban felröppen a hír, miszerint a hibrideknek közük lehet a halálos vírus ellenszeréhez, ezért a gyerekeknek fel kell készülniük arra, hogy a félelemben élő felnőttek az életükre törhetnek.

A Sweet Tooth 1. évadról anno így vélekedtünk:

A Sweet Tooth olyan cuki, hogy belehalsz