Hírek

A Minden, mindenhol, mindenkor rendezői beteszik a lábukat a Star Wars-univerzumba

Az immár Oscar-díjas The Daniels (Danielék) a Star Wars: Skeleton Crew egyik epizódját fogják dirigálni.

A Disneyéknél viszonylagos nagy titkolódzással készül a Star Wars: Skeleton Crew. A tavalyi D23-on mutatkozott be a széria főszereplője, Jude Law. Az eddigi információ szerint a történet a Köztársaság korában játszódik, és az új Pókember-trilógia rendezője, Jon Watts dirigálja. A történetről és a további rendezőkről azonban nem érkezett hír, ezidáig.

A The Hollywood Reporter – az On Take Newsra hivatkozva – írta meg, hogy a frissen Oscar-díjas rendezőkké avanzsált Danielék is rendezői székhez jutottak a Skeleton Crew-n. A Lucasfilm nem reagált a híresztelésekre, de maga Jon Watts megerősítette, hogy a Minden, mindenhol, mindenkor bemutatója előtt felkérte a rendezőpárost az együttműködésre. Egy epizódot rendeznek, amelyet tavaly le is forgattak. A rész egy csapat gyerekről fog szólni, akik elvesztek a galaxisban és megpróbálnak hazatalálni.

Szeretjük Jont, imádjuk a Star Warst, szeretünk új technológiával megismerkedni, új színészekkel és stábtagokkal találkozni, és persze le kellett kötni az időnket az egészségünk megőrzése érdekében. Naná, hogy igent mondtuk.

írta Daniel Kwan Instagramján a bejelentés után.

A The Daniels – valódi néven Daniel Kwan és Daniel Scheinert – egy amerikai rendezőpáros, akik egyedi, szürreális és szellemes stílusuk ismertek. Videóklipek készítésével váltak ismertté, de azóta már több nagyobb játékfilm is fűződik a nevükhöz. 2016-ban mutatták be első nagyjátékfilmjüket, a Swiss Army Mant (Az ember, aki mindent tudott), amelynek főszereplője Daniel Radcliffe volt. A film egy furcsa és egyedi történetet mesélt el egy hajótörött srácról és annak halott barátjáról. Legutóbbi sikerük a multiverzum őrület, a Minden, mindenhol, mindenkor, amely Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmét, legjobb női fő -és mellékszereplőt, továbbá a legjobb férfi mellékszereplőét.

A Danielek legutóbbi filmjét így méltattuk:

Minden lehet kung-fu: még egy multiverzumnyira duzzasztott családdráma is

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image