HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Minden, mindenhol, mindenkor rendezői beteszik a lábukat a Star Wars-univerzumba

Az immár Oscar-díjas The Daniels (Danielék) a Star Wars: Skeleton Crew egyik epizódját fogják dirigálni.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Disneyéknél viszonylagos nagy titkolódzással készül a Star Wars: Skeleton Crew. A tavalyi D23-on mutatkozott be a széria főszereplője, Jude Law. Az eddigi információ szerint a történet a Köztársaság korában játszódik, és az új Pókember-trilógia rendezője, Jon Watts dirigálja. A történetről és a további rendezőkről azonban nem érkezett hír, ezidáig.

A The Hollywood Reporter – az On Take Newsra hivatkozva – írta meg, hogy a frissen Oscar-díjas rendezőkké avanzsált Danielék is rendezői székhez jutottak a Skeleton Crew-n. A Lucasfilm nem reagált a híresztelésekre, de maga Jon Watts megerősítette, hogy a Minden, mindenhol, mindenkor bemutatója előtt felkérte a rendezőpárost az együttműködésre. Egy epizódot rendeznek, amelyet tavaly le is forgattak. A rész egy csapat gyerekről fog szólni, akik elvesztek a galaxisban és megpróbálnak hazatalálni.

Szeretjük Jont, imádjuk a Star Warst, szeretünk új technológiával megismerkedni, új színészekkel és stábtagokkal találkozni, és persze le kellett kötni az időnket az egészségünk megőrzése érdekében. Naná, hogy igent mondtuk.

HIRDETÉS

írta Daniel Kwan Instagramján a bejelentés után.

A The Daniels – valódi néven Daniel Kwan és Daniel Scheinert – egy amerikai rendezőpáros, akik egyedi, szürreális és szellemes stílusuk ismertek. Videóklipek készítésével váltak ismertté, de azóta már több nagyobb játékfilm is fűződik a nevükhöz. 2016-ban mutatták be első nagyjátékfilmjüket, a Swiss Army Mant (Az ember, aki mindent tudott), amelynek főszereplője Daniel Radcliffe volt. A film egy furcsa és egyedi történetet mesélt el egy hajótörött srácról és annak halott barátjáról. Legutóbbi sikerük a multiverzum őrület, a Minden, mindenhol, mindenkor, amely Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmét, legjobb női fő -és mellékszereplőt, továbbá a legjobb férfi mellékszereplőét.

A Danielek legutóbbi filmjét így méltattuk:

Minden lehet kung-fu: még egy multiverzumnyira duzzasztott családdráma is