Hírek

Hivatalosan is sorozat készül a God of Warból

Ratataskr a God of War Ragnarökben

Az Amazon a tárgyalások után zöld utat adott a God of Wars játék alapján készülő sorozatnak.

Először idén márciusban hozta nyilvánosságra a Deadline, hogy az Amazon, a Sony és a PlayStation egy esetleges God of War sorozatról tárgyal. A hírt a PlayStation vezetője, Jim Ryan elismerte korábban, hogy folyamatban van egy tévésorozat változat, de további információt nem oszott meg hivatalosan.

Az akkori információk szerint a videójáték adaptálására a The Expanse-t jegyző Mark Fergus és Hawk Ostby párost kérnék fel, továbbá Az Idő kereke executive producer/showrunnerét, Rafe Judkinst.

Az Amazon ma pedig hivatalosan is berendelte a sorozatot.

A szériáért immár ténylegesen is Rafe Judkins (Az Idő kereke) felel, míg írói oldalról a már korábban bejelentett Mark Fergus (Vasember) és Hawk Ostby (The Expanse) támogatja. Producerként pedig ott lesz a videójáték rendezője, Cory Barlog is. Az Amazon azt is nyilvánosságra hozta, hogy az adaptációt a 2018-as első résszel fogják kezdeni.

God of War: Ragnarok néven pedig nem is olyan rég jelent meg a nagy sikerű játék folytatása.

A játékról tesztünkben be is számoltunk:

God of War Ragnarök teszt – szívbemarkoló eposz a javából

A Sony további játékainai adaptációján is dolgozik. Tavaly érkezett a mozikba az Uncharted, jövő év elején érkezik a The Last of Us sorozat az HBO Maxra. Szintén év eleje óta bejelentették a Horizon Zero Dawn sorozat a Netflixéknél, továbbá egy Twisted Metal adaptáció is várható valamikor, és tervben van a Gran Turismo széria és a Ghost of Tsushima film.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.