HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kiderült, pontosan mikor érkezik a Netflix Dragon Age sorozata

A Netflix folytatja a videójáték adaptációk sorát. A tavalyi Arcane és a nemrég megjelent Cyberpunk Edgerunners után megérkezett a Dragon Age: Absolution hosszú előzetese és premierdátuma.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Amíg a Dragon Age rajongók várnak a következő Dreadwolf alcímű game-re, nem fognak unatkozni. Ugyanis a Bioware játékfranchise-ja, a Dragon Age végre bemutatkozik a képernynőn! A Netflix ígérete szerint a Dragon Age: Absolution olyan felnőtt közönségnek szánt témákat fog feltárni, mint a szabadság, erő és korrupció. Emellett ízig-vérig felnőtt animációs sorozatot ígérnek Mirriam történetéből. A sztori Thedas legrégebb óta létező emberi nemzetében játszódik, Tevinterben, ahol egy varázserőt birtokló kormány uralkodik – ahol nem mellesleg a Dreadwolf játék is játszódni fog.

Dragon Age: Absolution előzetes:

A Dragon Age sorozat december 9-én debütál a Netflixen.

A széria nincs rossz kezekben, ugyanis a BioWare kreatív csapata is részt  vett a fejlesztésben, köztük írók és kreatív vezetők. Netflix oldaláról pedig a dél-koreai Red Dog Culture House stúdió segítette a munkát, akiknek az első Witcher spin-offot, A farkas rémálmát is fejlesztették. Showrunnerök: Mae Catt (Transformers: Cyberverse, A Vox machina legendája), Tim Sheridan (Transformers: War for Cybertron) és Mairghread Scott (A galaxis őrzői)

HIRDETÉS

Főszereplők: Kimberly Brooks (Miriam), Matt Mercer, Ashly Burch, Sumalee Montano, Phil LaMarr, Keston John, Josh Keaton és Zehra Fazal.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.