HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Feltört játékokról és amerikai szerverhez csatlakozó Matáv telefonfülkéről mesél az új Vakondok doksi

Öveket bekapcsolni, Matáv telefonfülékeket élesíteni, ugyanis visszamegyünk a 80-as, 90-es évekbe. Stamps Back címen érkezik az új Vakondok dokumentumfilm.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Becsempészett C64-ek, feltört játékok, piacon árult másolt videójáték-kazetták, postai levélben küldözgetett floppy lemezek, amerikai BBS szerverhez csatlakozó Matáv telefonfülke, lemezújságok, copy partyk, Csoki klub. Akiknek ismerősek ezek a jelenségek – de akiknek nem, azoknak is -, azoknak van egy jó hírünk: ugyanis most vissza tudnak utazni az időben.

Ugyanis 2022.12.12-én mutatják be a Lurdy Moziban a legújabb Vakondok dokumentumfilmet, a Stamps Backet.

A magyar scene kezdeteit bemutató film a 80-as, 90-es évek kalózkodósásaitól a lemezújságok és az első magyar papír játékmagazinok megszületéséig minden érdekességről lesz itt szó.

HIRDETÉS

Budapest mellett pedig Debrecenben is lesz lehetőség megnézni a filmet: 2022.12.14. 18:00-tól tart a csapat ingyenes vetítést az Apollo Moziban, viszont a vetítés regisztrációhoz kötött.

A további vetítések és egyéb infókért érdemes feliratkozni a Vakondok hírlevélre, amit itt tehettek meg.

Előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.