Hírek

Magyarul is megjelenik Timothée Chalamet és Taylor Russell kannibál románca

A Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino ezúttal egy kannibál fiatal pár sztoriját viszi filmre. És mint sokszor a filmek esetében, most is egy könyv volt mindennek az alapja. Egy könyv, amit ősszel már magyarul is olvashatunk.

Luca Guadagnino rendező a Szólíts a neveden után ismét egy nem hétköznapi szerelmes pár történetét beszéli el: Timothée Chalamet (Dűne, Szólíts a neveden, Francia kiadás) és Taylor Russell (Elveszve az űrben, Szavak a falakon) ezúttal kannibál párt alakítanak, akik Ronald Reagan amerikájában próbálnak túlélni valahogy a társadalom peremén. A film a Velencei Filmfesztiválon debütált, a mozikba pedig novemberben érkezhet (hazai bemutatóról még nincs hír). Az eddig bemutatott rövid teaseren kívül még nem indultak be a marketing gépezetes.

A történet nem melleselg Camille DeAngelis azonos című YA regényén alapszik, melyet hamarosan magyarul is olvashatunk. Még szeptemberben jelentette be a Gabo kiadó, hogy ősszel náluk jelenik meg magyarul a Bones & All regény, Bones & All – Szőröstül–bőröstül címen. A héten a kötet előrendelhetővé vált a kiadó webshopjában és a magyar borítót is leleplezték.

Tartalom:

Maren Yearly ugyanazt szeretné, amit mindenki: hogy elfogadják, szeressék és tiszteljék, a kamasz lány azonban szörnyű, szégyenteljes titkot rejteget: időnként nem tud ellenállni a késztetésnek, hogy emberi húst egyen. Miután a saját anyja is elhagyja, egyedül próbálja előkeríteni az apját, akit sohasem ismert – amíg be nem lép az életébe Lee.

A magas, titokzatos srác olyannak látja Marent, amilyennek senki más: magához hasonlónak. Találkozásuknak köszönhetően a lány előtt kinyílik a világ, és fordulatos utazásra indulnak, keresztül-kasul Amerikán. A köztük kialakuló kapcsolat érinthetetlenné teszi őket, egymás iránt érzett vonzalmuk szinte tapintható. De vajon képes megóvni őket egy olyan világtól, amelyhez valójában nem is tartoznak? (Gabo)

A Bones & All 2022 decemberében érkezik a Gabo-tól.

Szóval még beférhet bőven a fa alá.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×