HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A halál nem más, mint egy beavatás – Előzetesen a Midnight Club

Mike Flanagan és a Netflix gyümölcsöző horrorsorozat együttműködése nem ér véget a Mise éjfélkorral! Október 7-én érkezik új sorozata, a The Midnight Club (Éjfél klub). És megérkezett az első rendes hosszú előzetes is.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Midnight Club Christopher Pike azonos című regényén alapszik – amelyről nemrég a blogon is írtunk:

Éjféli klub könyv: Még ha a halál árnyékában járunk is, a történetek vigasztalnak minket

HIRDETÉS

A történet egy tizenéveseknek létrehozott Rotterdam House-ban egy hospiceban játszódik, ahol halálos beteg fiatalok élnek. Éjfélenként találkoznak, hogy rémisztő történeteket meséljenek egymásnak. Egyik alkalommal megegyeznek, hogy az első, aki távozik az élők közül mindent megtesz azért, hogy felvegye velük a kapcsolatot a túlvilágból – miután pedig valaki meghal, elkezdődnek a furcsa események.

A főszerepben Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard és Sauriyan Sapkota – ők fognak horrosztorikat mesélni nekünk. Továbbá csatlakozik még a stábhoz Zach Gilford (Friday Night Lights, Mise éjfélkor), Samantha Sloyan (Hush, A Hill House-szelleme, Mise éjfélkor és Matt Biedel (Narcos: Mexico, Mise éjfélkor), egyelőre ismeretlen szerepben.

Midnight Club előzetes:

A Midnight Club október 7-től érhető el a Netflix műsortárában.

Poszter:

Forrás: Netflix Geeked

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.