Hírek

Megérkezett az új Hellraiser film előzetese

A Hulu Hellraiser filmje pedig közelebb van, mint hinnénk: október 7-én már érkezik is a film.

A Hulu és a Spyglass Media Group égisze alatt készült új Hellraiser film, amelyben a rendezői székbe ismét David Bruckner ült, a forgatókönyvet pedig Ben Collins & Luke Piotrowski és egyengette. A produceri székből David S. Goyer és Keith Levine producer, és persze a Hellraiser írója, Clive Baker is egyengették a történet sorsát.

Az új film egy fiatal lányról szól, aki egy különös doboz birtokába jut. A tárgyat kinyitva nem tudja, hogy egy ismeretlen dimenzió lényeit, a cenobitáknak nyit átjárót.

A főszerepben Odessa A’zion (Fam, Grand Army), Pinhead alakját ezúttal pedig a Sense8-ből ismert Jamie Clayton ölti magára.

További szerepkben: Adam Faison (Everything’s Gonna Be Okay, Yes Day), Drew Starkey (Outer Banks, Mindig az ördög), Brandon Flynn (Ratched, 13 okom volt), Aoife Hinds (The Long Call, Normális emberek), Jason Liles (Stereoscope, Rampage), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level, Q8 Unleashed), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo), Goran Visnjic (The Boys, Timeless) és Hiam Abbass (Utódlás, Szárnyas fejvadász 2049).

Maga a film október 7-én érkezik a Hulu-ra.

Hellraiser előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×