HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Roboraptor Podcast #48 – Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas Fejvadász filmtörténeti jelentőségű film, Ridley Scott 1982-es neonoir cyberpunk sci-fije hihetetlen hatást gyakorolt a műfajra, és a rendező egyik legteljesebb munkája lett. 35 évvel később Denis Villeneuve nemcsak folytatta, de továbbgondolta az alapanyagot. De ki a Szárnyas fejvadász 2049 igazi főszereplője? Szexista a film, esetleg minden karakter elcseszett? Ryan Gosling jó színész vagy csak van érzéke sétálni, autóban ülni és szomorúan nézni? Új klasszikus született? Bukás a film? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ SZUPERSPOILERES adásunkban, amit csak azoknak ajánlunk, akik látták a filmet. Podcast.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

HIRDETÉS

administrator
Az első moziélményem a Gyilkos paradicsomok támadása volt, amitől gyerekként annyira rettegtem, hogy évekig nem is tévéztem utána. Lemaradásomat napi filmnézéssel kompenzálom, amikről nem szégyellek a 24.hu online hasábjain írni. Egyetemen tanítok, ahol a jövő firkásznemzedékét oktatom olyan fogásokra, miként kell Pumped Gabós mélyinterjúkat készíteni. Mellékállásban a legkirályabb hazai geek oldal, a Roboraptor szerzője vagyok, félek a zöld hernyóktól és a bohócoktól, akarok egy monociklit.