Hírek

Az HBO ledobta a Last of Us sorozat első rövid előzetesét

Az HBO Max várós sorozatai közt tűnnek fel a The Last of Us sorozat első ígéretes jelenetei. A széria 2023-ban érkezik.

Az HBO Max kétperces sorozatmustra videójában tűnt fel a The Last of Us sorozat első néhány jelenete.

Ha valaki nem ismerné a The Last of Us videójátékot: A történet a modern civilizáció pusztulása után 20 évvel játszódik. A már mindent látott Joel jelentkezik egy csempészmelóra: a 14 éves Ellie-t kell kihoznia a karanténzónából. Ami egy kis feladatnak tűnt, az lassan az egykori USA területén átívelő, életre-halálra menő véres hajszává válik.

Valóban kultjáték vagy-e? – A The Last of Us hét évvel később

A Sony PlayStation-exkluzív kultjáték sorozat verziójának vezető producere és egyik írója Craig Mazin, aki már letett egy kitűnő Csernobil minisorozatot az asztalra, de ez még nem minden! Ugyanis az írásbaban részt vesz még a játék írója és rendezője Neil Druckmann is. A főszereplőket – Joelt és Ellit – Pedro Pascal (A mandalóri, Narcos) és Bella Ramsey (Trónok harca) fogják játszani. Az Eufóriából és az Időcsavarból ismert Storm Reid is feltűnik mellettük Riley Abel szerepében, továbbá Nick Offerman mint Bill és Gabriel Luna (Agents Of S.H.I.E.L.D., True Detective) is, mint Joel öccse. A pilotepizódot a Beanpole rendezője, Kantemir Balagov fogja dirigálni.

The Last of Us betekintő:

https://youtu.be/kWsY3DlLdIA

A The Last of Us sorozat mellett olyan közönségkedvenc HBO Max sorozatok folytatásába nyerhetünk bepillantást, mint az Utódlás, a Fehér Lótusz, a Szex és New York folytatás, az És egyszer csak, a Hacks, A zászlónk halált jelent, és az Úr Sötét Anyagai. És egy jó hír: érkezik a Perry Mason 2. évada is a jövő évben! Az újoncok közül bemutatkozik még a Sárkányok háza, a The Weekend sorozata, a The Idol is, és érdekesnek tűnő The White House Plumbers, és a Love and Death Elisabeth Olsen (WandaVízió) főszereplésével.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!