HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Stanley Tucci és Michaelle Yeoh is csatlakozott a Russo tesók következő filmjéhez

Alakul a Russo testvérek következő filmje, melyet a svéd Simon Stalenhag Elektronikus állam című könyvéből forgatnak. Új szereplőket jelentett be a Netflix.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Elektronikus államban Simon Stålenhag  a 90-es évek Amerikájának végtelen útjai és hegyei felé vette az irányt. 2017-ben egy KickStarter kampány keretén belül kiadott artbookjában az illusztrátor, előző két könyvéhez  (Mesék a Hurokból, Labirintus) hasonlóan, történettel egészítette ki festményeit. A 144 oldalas kisregénynek is nevezhető kötet egy lány és robotja útját meséli el egy alternatív Egyesült Államokban, ahol megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag vége felé közeledik az emberiség. Itthon az Agave Könyvek gondozásában jelent meg.

Nem új hír, hogy film készül a fenti könyvből. A Netflixre érkezkő adaptációt Joe és Anthony Russo (Bosszúállók: Végjáték, A szürke ember) rendezi, a forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely írja, a főszereplői pedig Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) és Chris Pratt (A galaxis őrzői, A végső lista, Jurassic World) lesznek. A Netflix filmhez új szereplők csatlakoztak, nem is akárkik:

Szinkronhangokként csatlakozik a filmhez Brian Cox (Utódlás) és Jenny Slate (Marcel the Shell with Shoes On).

HIRDETÉS

Az Elektronikus Állam A szürke emberhez hasonlóan a Russo testvérek, az AGBO stúdió és a Netflix közös együttműködésében készül. A forgatás idén ősszel veszi kezdetét.

Nem ez az első eset, hogy Simon Stålenhag művét felfedzik a filmesek. 2020-ban az Amazon Prime-on debütált a Mesék a Hurokból sorozatadaptációja, amely az akkori év egyik legjobb újonca volt.

Mesék a Hurokba szorult emberekről

Forrás: Netflix Media

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.