Hírek

Új élőszereplős Death Note-on dolgoznak a Stranger Things alkotói

Egy új élőszereplős Death Note-nál vadabb ötleteik is vannak, és a buliba Hilary Leavitt producer is beszáll. Csak győzzük kivárni, mi érkezik a Duffer testvérek produkciós cégéből.

A Netflix és a Duffer testvérek bejelentették egy új produkciós cég, az Upside Down Pictures megalapítását. A fivérek cégének célja, hogy

Olyan történeteket alkossanak, amelyeken a Duffer testvérek is felnőttek és inspirálták őket. Történetek, melyekben a hétköznapi találkozik a rendkívülivel. Ott, ahol a látvány együtt létezik a mély karakterrajzzal. Ott ahol végül a szív győzedelmeskedik a cinizmus fölött.

A következő Stranger Things spin-offok mellett számos más izgalmas, furcsa, vagy egyszerűen nemhiszedel projektek is tervezőasztalon ülnek.

Mindjárt egy új élőszereplős Death Note!

Volt már a Netflixnél kísérlet ez amerikanizált változatra, de annak nem lett túl jó vége (lásd kritikánkat). Dufferék egy a japán animéhez hűebb sorozatadaptációban gondolkodnak.

Death Note – A Netflix sablonos tinifilmet csinált a legendás animéből

Ezen kívül még figyelemre érdemesek a következőek:

  • A Dark Crystal sorozat alkotóival, Jeffrey Addiss és Will Matthews közös sorozat
  • Stephen King és Peter Straub Talizmán c. regényének sorozatadaptációja, a Steven Spielberg-féle Amblin Entertainment és a Paramount Television közreműködésében.
  • Egy a Stranger Things világában játszódó színdarab, melynek producerei: Sonia Friedman, Stephen Daldry (Billy Elliot, The Reader) és a Netflix.
  • És egy Stranger Things spin-off, Dufferék saját ötlete alapján

Mindeközben a Stranger Things vonaton nincsen fék!

301,280 millió óra megtekintéssel a Stranger Things 4 második fele lett a legnézettebb sorozat az első héten a Netflixnél, már ha ezt a két epizódot külön vesszük. A Stranger Thing 4. első fele kezdésnek 286,790 millió óra megtekintést ért el a platformon, és csak a második héten érte el a 300 milliót

írja a Műsoron.

Stranger Things 4. évad kritikánkból pedig kiderül, hogy nem hiába!

A Stranger Things 4. évadának új szörnye szinte olyan kegyetlen, mint Will Byers fodrásza – kritika

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.