HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Bárki bármire is számít, a Duffer tesók szerint a Stranger Things spin-off teljesen más lesz

A Duffer tesók felvetették egy Stranger Things spin-off lehetőségét, a Mike-ot alakító színész pedig állítólag el is találta, hogy miről szól majd.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Matt és Ross Duffer, a Stranger Things alkotói arról beszéltek, hogy akár egy spin-off is készülhet a népszerű sorozat világából. Ezt párhuzamosan fejlesztik az ötödik és egyben utolsó évaddal, de a forgatás nem szimultán zajlik.

A páros szerint eddig azért nem vágtak még bele ilyen projektbe, mert úgy érezték, nem jött el a megfelelő alkalom. Most már azonban nagyon izgatottak, és úgy vélik, ha nem is szerepel a címben a Stranger Things, akkor is megállja majd a helyét. Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de szerintük

még nagyon sok izgalmas történet van ebben a világban; új rejtélyek, új kalandok és új, váratlan hősök.

HIRDETÉS

A duó szerint teljesen más lesz, mint amire számítanak az emberek – beleértve magát a Netflixet. A spin-off ötlete titok volt, amíg a Mike-ot alakító Finn Wolfhard bele nem talált az alkotópáros ötletébe: egyszerűen felvetette, hogy mi lehetne egy jó irány, Dufferék pedig nem értették, hogy érezhetett rá ennyire. A részletekről azonban egyelőre még nem árultak el semmit.

A negyedik évad második fele július 1-jén, azaz most pénteken debütál a Netflixen.

Addig is frissítsétek fel a korábbiakat az 1. felvonásról írt kritikánkkal.

A Stranger Things 4. évadának új szörnye szinte olyan kegyetlen, mint Will Byers fodrásza – kritika

Forrás: Deadline