HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Margot Robbie és Ryan Gosling görkorizva forgatta az őrült Barbie-filmet

Barbie és Ken neonban díszelegve gurult a Venice Beachen a jövőre tervezett Barbie-film forgatásán.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ugyan jövő nyárig még várnia kell a Barbie filmadaptációjára, de már most biztos, hogy nem azt kapjuk, amire elsőre gondolnánk.

A címadó karaktert Margot Robbie, míg párját, Kent Ryan Gosling kelti majd életre, akiket nemrég szúrtak ki forgatás közben Los Angelesben a Venice Beachen, ahol vígan görkoriztak a kamerák előtt. Az idei ComicConon kukkanthattunk először bele abba, hogy miként is képzelik el a Mattel 1959 óta dübörgő figurájának mozis változatát. A kóstolóban a duó vibráló, színes ruhákban összeöltözve virított,

így az biztos, hogy intenzív vizuális élménnyel lesz dolgunk.

HIRDETÉS

A film forgatókönyvét Greta Gerwig és Noah Baumbach írta, akik olyan drámákat hoztak össze eddig, mint a Kisasszonyok (Gerwig), a Házassági történet (Baumbach) vagy a Lady Bird (Gerwig) – sőt, a script vonzotta be Sima Liut is (Shang-Chi a róla elnevezett filmből). Az IMDb szerint elég parádés a szereposztás, és – többek között – Will Ferrel, America Ferrera, Kate McKinnon és Issa Rae is benne lesznek. Egyes pletykák szerint Rae és Liu például Barbie és Ken más-más verzióit keltik majd életre. Egyébként már 2014 óta próbálkoztak mások a film megvalósításával: egy ideig Amy Schumer lett volna Barbie, és még arról is pletykáltak, hogy Anne Hathawayt is érdekelte a szerep. Miután a Sony eljátszotta lehetőségeit, a Mattel a Warner Bros.-szel állt össze három éve, és így kapta meg a szerepet Robbie.

Érdekesség még, hogy a Kisasszonyok ruhatervezője, az Oscar-díjas Jacqueline Durran felelős a páros vagány szerkőiért. Durran munkáját utoljára a 2022-es Batmanben láthattuk, de a Cyrano és A szépség és a szörnyeteg kosztümjeiért is ő volt a felelős.

A filmet 2023. július 21-én mutatják be a mozikban.

Ryan Gosling Kenbe vágta magát a Barbie film kedvéért