HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Ryan Gosling Kenbe vágta magát a Barbie film kedvéért

A Barbie filmet igaz csak 2023-ban mutatják be, de a legújabb kép után tényleg látni kell, mi ez az őrület! Ryan Gosling hidrogén szőke, kockahasú Ken saját márkás Ken alsógatyával.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Nincs új a nap alatt: Margot Robbie főszereplésével forog az élőszereplős Barbie mozi, ami olyan sztárokat sorakoztat fel, mint Ryan Gosling (Ken), America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera. A film még forog, és sok részletet sem árulnak el róla, de egy új kép látott napvilágot: Ryan Gosling hidrogén szőke, kockahasú Kenje.

A film forgatókönyvét Greta Gerwig és Noah Baumbach írta, akik olyan drámákat hoztak össze eddig, mint a Kisasszonyok (Gerwig), Házassági történet (Baumbach), Lady Bird (Gerwig). A korábbi, Cinema Conon bemutatott Margot Robbie képen és a mostani Kenen kívül sok mindent nem tudni a történetről, de Simu Liu beszámolója szerint,

a Barbie film egy igazán egyedi és őrült produkció, és azt kívánja, bár többet megmutathatna a forgatásokról.

A Warner Bros. égisze alatt forgó Barbie filmet 2023. július 21-én mutatják be a mozikban.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.